tuniis!

asså jag vill bara skriva det här men jag dööör snart! jag och rouaa ska nämligen till tunisien som jag redan berättat men guud va äckligt kul! Asså jag och Rouaa utomlands.. man vet absolut inte vad som kan hända men det kommer bara vara positivt så mohahah jag dör av längtan!

har jätte mycket att skriva och berätta men orkar inte, ska sitta och plugga matte just nu men..det blir ju inte det när man fastnar vid datan lika lätt som jag

okej ska dra mig tillbaka till matteböckerna

later aligator

Oh HAPPY day

tjenare! ja just nu är jag på ett STRÅLANDE humör. Jag och Rouaa ska nämligen till Tunisien! fy fan va roligt asså. Vi ska boka resan imorn sen är det bara dags att spara ihop lite fickpengar men det är inget problem.

jag sov hemma hos min mormor natten till idag och jag vaknade halv 3.. ehh vadå koma? haha. ja mer än såhår blir inte dtta inlägg, har kramp i fingrarna, låter lite sjukt men anledningen är ännu sjukare. klämmde fingrarna på kranen i handfatet.. ja hehe

shejdå<3


Erica "hjärta" björn

kolla på slutet!! hhaa det blir bara roligare!

flipp.. FLOPP

melodofestivalen blev verkligen en flopp för sveriges charlotte perrellie med låten"Hero" som faktiskt fick jätte bra kritik men tydligen gillade inte resten av världen låten så värst mycket. Ryssland vann (förmodlign bara för att artisten är skit het) menmen låten var gnska bra.. :P hehe

imorrn ska jag iväg till min prao oh hämta den där omdömmeslappen sen får vi se vad för roligt som händer efetr det  mm mm..

pyss å kraam

100 år senre

Heej!

som sagt 100 år senare, jag har inte bloggat på typ.. 100 år? haha men men vad ska man göra? HAr varit rätt så upptagen om ni förstår. Ja den här veckan har varit den roligaste på länge! allt har varit nästan helr perfekt. Jag fick jobb på min prao plats, mne den enda tråkiga var att lämna den.. Jag fick tårar när jag gick ut från dörren och nu står nya dörrar öppna.. Bl.a på måndag så är skolans dörrar öppna igen, BORING!

jaja om jag ska berätta allt som hänt den här veckan kmr det förmodligen krävas två bloggar så lite kort och gott om det allra roligaste:
 
måndag, tisdag,
onsdag: så mötte rouaa mig på jobbet och vi promenerade runt lite i stan köpte Ben and Jerry och chillade lite. Senre så mötte jag sady. Vi spelade match med damerna i Brännkyrka hallen.. Det gick inte så bra anyway..
torsdag: så var det jätte fint väder och das för en av min och rouaas traditioner EUROVISON. Vi tittade på den hemma hos henne och fick många skratt (som sagt jag skriver i Extrem korthet)
fredag: Rouaa mötte upp mig på jobbet vi gick runt lite i stan sen stack vi och solade och spana in killar på slussen/gamla stans bryggmokajengsak vid vattnet vi skulle köpt glass men vi är fattiga som sagt.. hehe. Dilan bjöd på en chokladboll på henens café som rouaa åt lite för mycket av och fick ont i magen.
vi åkte till bredäng, rouaa stack hem och jag mötte sefora och senare sady. Det blev en vild kväll haha bl.a cement krig (låter lite sjukt) sen blev jag lite irrirterad över att det är en massa grindar eller vad man ska kalla det runt hallen. Så.. vi flyttade på det lite  (sady, sefora inte ett ord!) haha. Min mamma var hemma själv eftersom min pappa som fyllde år den 22 (som jag inte visste om) var på landet och byggde klart vår pool.

huuh..nu är jag klar med den berättelsen nu är det bara dagens idag kvar!

på morgonon vaknade jag upp helt förvirrad. Ingen aning Vad jag höll på med. men skulle till bredäng och mötte upp min morfar. Vi åkte till Hågleby Parken och där skulle typ all min kusiner uppträda med olika saker(jag lägger in videosar sen)
Emelie spelar ie n flöjt orkester och fick sjunga inhopp idag för att deras sångerskor inte var där
FY FAN VILKEN GRYMM KUSIN JAG HAR! så grymmt duktig!! STOLT! haha sen så uppträdde min andra kusin
Sophia med sitt rock band JAG ÄR STOOLT! hon spelar både gitarr och sjunger hur grymmt är inte det?
 jajamen! och nu är jag här i andra hemmet(at roro) jag och Rouaa ska nämligen fortsätta våran tradition och kolla på eurovison finalen senare skriver sen (har inte lovat nått)

peace<3


tisdag

Sitter här tillsammans med min Mammi, hon vill titta vad jag gör vid datan hela tiden hehe. Vi ska kolla på melodifestivalgrejen. haha hon sprang ner till Lidl och köpte popcorn och nån chokladgrej yummi... man måste ju ha lite snacks ;)

ska berätta lite kortfattat om denn tisadag. Praoen gick bra som vanligt. Älskar verkligen min praoplats! och personalen hehe kmr så bra överens med dom riktigt roligt faktiskt. Idag kom en lärare på besök också. Första gången och det var inte en av mina favorit lärare direkt.. menmen jag fick även ett gulligt oväntat besök av Kristina och Karro. Jag fick bjuda dom på dricka av e av personalen så satt vi och prata lite om praoen och lite andra saker. Chansen att jag ska få jobb är rätt stor. En kille som praktiserade före mig har blivit anstäld som extra personal 15år(och rätt söt hihi). Håll tummarna för mig!
image65det gck inte att vända bilden :P
well well nu ska jag spendra lite tid med min mamma

peace<3

godmorgon

shallo
vaknade nyss och har lite brottom, måste hinna duscha. Men ett litet Hej inlägg hinner jag väll med.

längre än så blev det inte just nu  laater<3

at Högbergs

shallo
sitter hemma hos mulatto Sady. Det var inte så länge sen som jag kom hem från praoen och så bytte jag kläder(vilket var onödigt efetrsom det började spö regna på vägen hit)innan jag sprang ner till bussen. feter praon så hämtade Rouaa upp mig haha så fick hon även se den roliga och lagom snygga killen som jag jobbar med.

vi tog en promenad på stan bl.a bort till kungsan sen vidare bort till östermalm. Vi gick in i några affärer och surade över priserna. Det är förstås så att ingen av oss bredängs barn( jag är undantag eftersom jag bor i fruängen men tillbringar min tid i bredäng jaja jag är fattig) har råd med ett snyggt linne för 800 kr. Men men life goes on.

nu är det dags för lite fika skriver senare ,
puss<3

-

är tvungen för att vakna lite extra tidigt idag, efetrsom jag glömt mitt SL kort och allt hemma hos min farmor så pappa får skjutsa dit mig. När jag var liten va jag en riktig morgonmänniska men nu.. direkta motsatsen! ja idag blir det NRJ efter praon. skriver mer om det senare då ;)

gomorgon på er<3  

OMG!

den här tjejens röst..! asså jag får ryssningar i hela kroppen, tårara i ögonen och ryck i musklerna när hon sjunger! folk kallde Bianca ryans en sensation men kolla in charice i den här jämförelsen!! Grovt grymm!!
min nya idol, hon kmr gå långt

klassiker!

hahaha lika rolig varje gång!
eller är jag ensam om att tycka det?:P

parfym jakten

idag vaknade jag upp hemma hos min farmor. Jag lovade henen hjälp med att hitta en speciell parfym. Jag klädde på mig (outfiten kmr upp senare) och så hoppade vi in i bilen och körde iväg till Åhlens city såklart. Vi hittade parfymen rätt snabbt. Jag måste medge att den luktar rätt gott Rumer hette den. Sofistikerad och sensuel lukt. Men jag kör på mina egna parfymer bl.a Belive britneys nya min favorit (grovt rekomenderad av mig) och klassikern Dior Hypnotic Posion. Sen gick vi runt lite i stan eftersom det var över 3 år som min farmor knallade runt där på shopping gatorna. Vi tog en fika pause på coffehouse by george där min kära vän Dilan praoar. Hon var inte där idag men Hallon pajen som hon rekomenderade till mig var jätte god! och ett extra plus för dom snygga killarna i kassan ;)

jaja nu ska jag ha en "trevlig" familje middag shaao<3

shululu

Ja det var ett tag sen ett inlägg kom.. men men nu är erna väntan över ;)
ja vad har hänt dom senate dagarna..? Prao som vanligt och så blev jag bjuden på bio av världens sötaste Rouaa! haha vi såg självklart en film i genren komedi. Det blev DUMPAD haha och jag säger bara att den får 5 av 5 plus! cerkligen rolig och underhållande! men som sagt för att en film ska bli rolig måste man se den med rätt männinskor vilket jag gjorde

tydligen går det inte att klistra in nån bild men tjejn som spelar receptionst är så oemotstånligt sööt! gud! hon heter Mila Kunis ni måste spana in henne! sök på google lr nått, vad tycker ni är hon inte skiit söt!?

Igår så träffades jag och tjejerna för en kort/myskväll hemma hos mig. Det blev lite vattenkrig haah vilket ledde tll att min mamma blev skit sur på mig.. men men haha det var värt det. Sen effetr lite kortspel och chill så bar det av hemmåt. jag följde med eftersom jag skule sova hos min farmor, så mysit att vara hos henne

pussar<3



inte världens bästa..


jag är inte världens bästa bloggare men njag försöker för fan! hahah man hinner inte med att skriva så ofta och särskilt inte när man inte äger någon data, Har inte hunnit koppla in den för att vi flyttat. den bärbara är helt konstig, kaput och aa.. jag orkar inte klaga haha

jag orkar inte skriva idag.. är så tröööööött efter praoen det är verkligen ett Jobb!

sköt om er, nattinatti xD<3

busy..

Men tjenare!

som rubriken säger på det här inlägget så har jag varit rätt upptage.. eller lat hehe lite blandat. Idag på praoen så var det annan personal, så var tvungen att göra ännu ett bra "första intryck" hoppas det gick bra. Men guuud vilken rusch det blev vid lunch tid! och den höll på i 2 timmar! Jag som bara praoat i 3 dagar och tvingats lära mig alla maträtter samt andra saker snabbt tyckte att jag skötte mig bra. En av personalerna var Chefen så om jag gjorde bra ifrån mig så kanske man lyckas med ett sommarjobb. och det är ju bra!
En sak jag hatade idag var när jag lagade Nacho DeLux med extra kött.. som jag glömde så kom gubben jag serverat fram och klagade!! asså om jag inte fick nervsammanbrott där! Det var så kmt stress och folk och mitt i allt så kmr en gybbe fram och klagar ocg vill ha mer köttfärs!? ser han inte att jag är upptagen lr vill han bara jävlas.. nehh gud vid den stunden ville jag bara springa hem och lägga mig xP

efter praon så kom Rouaa och hämtade mig. Vi tog en sväng på stan och stötte på kristina(www.kriistinaa.blogg.se) vi gick alla och hämtade Dilan från hennes prao som jag blev lite avis på.. hon får kladdkaka och massa annat gott helt gratis! haha och jag får nachos. Ja och efter det så gled jag och rouaa förbi skanstull och den där kina affären som bara hade såå mycket saker! fast målet var att gå till antik, där dom har jätte fina örhängen. Och typiskt min vanliga tur så var det stängt när vi kom fram HAHA

jaja mina smp enciladas nu ska jag äta lite sen hopp i säng!

pyss å kraam <3

P to the RAO

heej!

ja idag praoeade jag som sagt. Det gick ovanligt bra faktiskt. I början är man lite blyg men det lättade efter 2 timmar ungefär. Jag fick göra allt inom resturangen förutom att stå i kassan.Men jag fick Servara, diska, duka av andra små saker och så fick jag tom laga mat! Personalen var jätte trevlig och lätt att komma överens med. Fast det ända jag tänkte på så forta jag bärde ut en tallrik var: '' rammla inte.. så luungt , ..akta tröskeln det är bara någon meter kvar.., ställ ner tallriken försiktigt!!!!'' hahaha typ så

När jag slutat kl 17.00 så gick jag runt i några affärer asså Guuud! man vill bara ha 10 tusen kronor i fick pengar och plocka på sig allt man vill ha(det kmr aldrig hända). Jätte fina sommar plagg på bl.a ZARA skit söta sommar linnen och tunikor!

När jag slutligen kom till t-banan så ringde jag Kristina och hade ett låååångt samtal hehe hela vägen hem pratade jag med henne i tel allt från a-ö. Det var skönt att ha någon att prata med när man sitter själv i t-banan hehe jag störde nog några personer i min omgivning efersom jag pratar ovanligt högt när jag inte ska det.. japp en fin bild på min jobb outfit lägger jag väll in senare ..

chaao<3

-

image41 image42 fin outfit som jag låna från Dilan :) lyser verkligen upp en sommardag hhihhi

blogg pause?

tjallo!

ja jag har inte bloggat på ett tag som kanske märks men ursäkten är att jag inte haft tid, och att jag dessvärre inte har någon data. snor mammas data i smyg.. hihi ja lite uppdatering. Karro fyller år idag! grattis! vi firade henne i fredags med en myskväll med massa gott hemma hos henne. Vi tittade på en Väldigt bra rysare 1408 jag rekomenderar den 5 av 5 plus!

jag fick gå tidigare efetrsom jag och familjen åkte till landet. Men såklart vi gjorde det efetrsom vädret var så sjukt fint i helgen! jag tog även mitt första dopp hehe det var inte lika varmt som vädret var iaf.. :P men nu är det gjort! man är väll ingen badkruka. Åh juste den föregående vecka så hade vi ju prov. Matteprovet gick suveränt! och ännu bättre med fysik.. konstigt nog haha. Hoppas på ett MVG nu bara.

japp imorrn drar praoen igång! jag måste medge att jag är nervös men jag har sätt fram emot det så det lutar kanske lite mer åt det roliga hållet. Ja jag får väll skriva om hur första dagen på Taco Bar gick imorrn:)

pyss å kraam

my girls

image36
i hallen där vi bor där kärleken är stor haha lr nått..

ohlalalaaaaa

vem har världens sötaste lilla syster om inte karro?(www.thisiskarro.blogg.se) asså gud var bara så tvungen att lägga in den här bilden
image35
jag och absolut världens sötaste Amanda!!!!!!!!



shululu<3

shopping

image31
image34
image33

vit siden jacka VILA: 399KR
skor(inte så nya) skopunkten xP
vita strumpor med spetskant BIKBOK

Men tjenare sickaan!

Shallo =D

kom hem igår från 5 underbara dagar i GBG! gud det var verkligen paradis att vara där! tågresan dit och tillbaka var tom med rolig. 88 spelare från min klubb, JKS möttes i bredängs centrum och åkte i samma vagn. Det var ett abonerat tåg så bara basketspelare ombord! Jag gick igenom vagnarna några gånger dit (eftersom vi krockade med en älg och fick stå i 1 timme) och när man jämförde stämningen med våran vagn så tog den priset! helt kaos men så jävla roligt!

När man är i gbg så är liseberg ett måste!´vi hade gratis inträde så självklart gick hela laget med. Kanonen och Balder säger jag bara! haaha

vill berätta mer men det blir en 349 sidors bok då men jag lägger in lite bilder senare så får ni se :) bilder säger ju mer än 1000


shaao<3

RSS 2.0