-

bjuder på en söt bild på Rouaas kusin
såå sööööötimage30

igår, GBG IDAG!

NIHAAO

hann aldrig blogga igår men mötet nere i JKS huset gick fint och mitt nya nr blev 33. Det kommer kännas ovant när domaren ropar foul på 33 istället för 5, ganska stor skillnad hehe.
Nu sitter jag här i mitt andra hem(alltså hos rouaa) och tar det lite lungt innan vi ska mötas i centrum. Jag och mitt affrobarn Sady tillbringade natten här haha vi sov typ ingenting men är ändå helt klarvaken och förväntansfull.
Vi köpte 10kg godis igår allt mitt gick på 82kr! och ska handla dricka och sånt idag! hahah man måste vara förberedd för en 5 timmars lång  tågresa ;)

jaja nu ska jag ut och sola lite i det fina vädret ska försöka blogga i gbg

shaaaoo<3

-

image29

DAGENS BILD
älskar den så GRYM!

school

shallo

sitter i skolan med en engelska uppgift. rätt roligt faktiskt. Man ska leva sig in e en persons situation, Vem som helst tom tecknad hahaha. jag ska vara sherlock holmes. sen ska man klistra in sitt ansikte på en bild över den personen man valt. lite svårt att förklara menmen´. Tilda sitter brevis mig och klagar över vem hon ska vara haha mitt förslag va tarzan :P

idag har jag mycket att stå i. Måste sola, köpa godis, packa mm. Det är ju Gbg imorrn! jaja nu kmr jag snart bli busted så måset sluta här

ett senare inlägg blir det nog
pussar<3

-

tjaa!

idag var vi på skolbio, det var rätt kul även fast filmen inte var den bästa.. Jag och rouaa sprang ut och in med några killkompisar och tog dumle kolor från bio godiset, haha vad dom stod bara där och ropade på mig. Såklart jag tog, vem skulle inte? ingen personal, ingenting! bara vi och godiset haha

när bion var slut sprang vi upp till toaletten där träffade vi några söta tjejer som spelar i solna vi pratade lite om bravocup,gbg och så. haha efter en stund var vi tvunga att säga hejdå och rusa ner till resten av klassen.

träningen blev inställd men körde lite fys, man vill ju ha en fin mage till beach 08 så det är bara att börja jobba nu ;)

shaao<3

landet m.m.

Heej!

har inte kunnat blogga de senaste dagarna, har varit ute på landet. Det var verklligen jätte fint väder 20 grader hela lördagen medans det regnade i stockholm. Gjorde rätt beslut första gången! just nu har jag jätte ont i kroppen dels för allt jag lyft och kånkat på på landet och för att jag nyss spelat match. Är helt slut. imorrn ska vi med skolan på bio en timmes mindre sovmorgon blir det tyvär och en film jag redan sätt "ett öga rött" men det gör inget alltid skönt å missa skolan ett tag.

Nu är det bara att börja packa, för om 3 dagar bär det av till Gbg! :D

chaao<3

Helg!

Heej

den här veckan har verkligen gått snabbt! kändes som gårdagen var måndag! men men så glad att det är helg. Skola började med simning. jätte roligt älskar att bada. Efter skolan skulle laget dela ur flygblad i skrholmen. vi åkte dit. det var jätte jobbigt! men vi får ju betalt så det var värt besväret. Det är inte så lätt som folk tror att tvinga på lappar. Stod vid t-banan men det gick faktiskt snabbare att gå runt och dela ut.

nu sitter jag hos Sady och ska ut snart. Vi hade varit iväg och bättrat på solbrännan till gbg heheh sen en sväng förbi mig. Imorrn ska jag åka med familjen till landet. Det var mer än ett halv år som jag var där, men när sommaren kommer så blir det oftare.

jajaj ska nog ut snart hörs senre
chaao<3

-

shulululuuu

kom precis hem från träningen är verkligen jätte trött! nu sk ajag bara läsa 20 sidor i min svenska bok " Satans Tjuv" sen läggdags, men först ett litet inlägg.

imorrn ska jag och laget stå och dela ut flygblad i skärholmen. Vi tjänar pengar till lagkassan. mellan 15-19 ska vi stå. Jag måste också åka och shoppa till götebörg! Jag sady och Rouaa hade planerat en runda runt skärholmen för att se om vi hittar nått. Största kravet är till discot, då måste man ha nått fin att klä upp sig med

jaja nu ska min jobbiga lille bror (skoja, jag älskar dig) ta datan




shaao´<3

i skolan

Heej!
sitter i skolan nu. vi håller på med en so uppgift om samhällskunskap, skit jobbigt! jag är lite stressad så ursäkta vissa stavfel men jag måste berätta om gårdagen.

Jag och min mamma var på en shopping tur. Jag köpte marinblå Tommy Hilfiger skor och några toppar som jag velat ha, bland annat en från bikbok. vit med en jätte söt ftecknad flicka som trycker i sig en tårtbit. senare var jag tvungen att åka till bredäng för att hämta mina läxböcker som jag glömt hos min farmor. Jag cyklade dit ocg så mötte jag Rouaa och Sady vid JKS. dom bestämde sig för att cykla med mig men det blev inget cyklande. vi gick på en liten promenad och så mötte vi upp några killkompisar som vi clogs oss ner och snackade med om gamla minnen hehe.. inte så roliga men fick en del skratt attacker

min blogg är förtfarande inte färdig redigerad men hinner nog med några ändringar senare idag

Hugs<3 xoxox

-

shallo"

kom precis hem från träningen. Det var en okej träning  men lärde mig inte så mycket
vi tränade mest grunder vilket också är viktigt. Jag och tjejerna joggade också lite extra utomhus,
man vill ju vara i form till gbg! snart åker vi dit 8 dagar kvar om jag minns rätt.
Juste! vi hade gramatik prov på engelskan idag!
det gick nog åt skogen är verkligen skit dålig på oregelbundna verb osv..

imorgon är det en sak jag måste göra, köpa skor!
mina svarta fred perry har gått sönder jag behöver verkligen ett nytt par!
jag måste också köpa en väska några tights och kankse någon fin tröja... dag för lite "ut med det gammla in med det nya" rensning i garderoben



några plagg från MONKI jag vill ha






















det fanns ingen bild på skorna som jag förmodligen ska köpa, men men

gonatt folks<3

:D

Heej!

Har inte kunnat skriva på ett tag eftersom jag inte äger någon data.. vi har ju flyttat och har inte riktigt hunnit med att koppla in installara och så. Men nu sitter jag här med Rouaa at her place och har lite tid at skriva.
jag försöker fixa till bloggen lite, vilket inte går så bra men till slut blir det väll fint.

Idag har det bara varit skola och snart ska jag iväg till min basketrtäningen. Snart har vi cup i Göteborg! ser verkligen fram emot det. Mest liseberg! vi ska samla in lite pengar till lag kassan mellan tor och lör. ska dela ut flygblad vid skärholmens t-bana haha så kom förbi ta en lapp så får vi mer betalt hehe

jaja nu ska jag försöka hitta en fin bakrund och fixa rouaas blogg


kramar<3

Men hallå där

Heej!

idag har jag varit på jätte bra humör, dagen startade med simning i skolan. Lärde mig att kråla vilket var jätte roligt faktiskt fast svårt, det tog lite tid att ''komma in i rytmen''

Det  visade sig också att kemi provet gick bra VG+ hihi. Har inte fått så bra i ett ämne på rätt länge nu. Imorgon är Sofias och Rouaas fest! ska bli kul. Idag var jag kristina och seffo i skärholmen för att hita någon fin present till sötisarna. vi stötte också på israa i skäris. Jag hittade inget passande till rouaa, sofias present är redan köpt och insalgen hoppas hon gillar den!
(berättar senare vad jag köpt)
Outfiten imorrn blir en grå tunika med svarta trekantiga mönster från gina tricot, genomskinliga tights och så toppar jag nog det med några fina smycken

hinner inte blogga så mkt men ska jag skärpa mig!
bye<3


my place

 mitt rum just nu.. hahaha

basket och tjejerna

Hej!

kom precis hem från en rolig dag tillsammans med sötisarna Dilan, Rouaa och Karro. Vi spelade basket och luffade runt köpte godis och bara umgicks. Jätte roligt faktiskt!
skolan var helt okej idag. satt i seketariatet på skol sm för 92 killarna i 4 timmar men man ställer väll upp. Juste jag fick tillbaka mina omdömen från mina lärare. Gud vissa har verkligen något emot mig ., jag kämpar och kämpar men det blir bara sämre haha.

Jag och min familj flyttade ju för några månader sen och nu är renoveringen av mitt rum i full gång!
Jag vet precis hur jag vill ha det. en svart mönstrad fondvägg rosa tappeter min fina säng x) och tv såklart. just nu är det lite kaos men när det väl är klart blir det nog jätte bra.

Hunny bun Rouaa och Sofia ska ha fest nu på lördag, ser fram emot det. kmr nog bli jätte roligt! men vad ska jag köpa till dom? jaja det får vi se. något som gör dom glada ska det bli i alla fall :)



lateer <3

zerosömn=bloggande!

Jaa,  vad ska man göra när man inte kan sova... blogga såklart!

Liksom som alla tjejer så älskar jag kläder men mina stora kärlek är SKOR! här är några par jag fasnat för 

flip-floparna ger mig en sån extrem sommar känsla!  det är säkert drf jag älskar flip-flop, tänk er hur snyggt det blir på solbrända fötter!


                                                                                               

Saknat att blogga!

Hej ja nu har erica börjat blogga igen! min förra blev helt kaos men den här lär inte bli likadan (den gammla: eriicii.blogg..)

första inlägget måste ju vara lite speciellt så jag hoppas det inte blir något helt fel nu hehe..
Jag kan ju börja berätta om mina planer här i "livet". En dröm som jag bjuder på är självklart att bli skådis. Men så vill jag också åstakomma något som gör skillnad. Det jag vill göra är att starta någon slags organisation som hjälper utsatta barn i omvärlden och sverige. Sverige är som vilket annat land som helst, hemska saker kan äga rum här med. nyligen så blev ju en liten flicka, Engla 11år kidnappad och dödad. Det är sånt som jag vill stoppa! alla sjuka våldtäktsmän och peddon.
 
Kanske tom någon dag ge fattiga här i världen nytt hopp. Nyligen var jag i thailand och blev extra inspererad när jag såg alla fattiga och sjuka sitta på gatan. Min familj blev lite arga på mig när mycket av mina pengar gick åt tigare som satt på gatorna. Men men

Ja det kan ju inte vara så roligt att bara sitta och läsa hela tiden man vill ju ha något att titta på också, så här bjuder jag på lite bilder med mig och my ladies och kanske lite thailand


RSS 2.0